33,20 €
“Nisujuuretis. Küpsetised. Osa 2” on järg müügihitiks saanud „Nisujuuretis. Küpsetised“ raamatule, mis sündis lugejate soovist uute nisujuuretisega retseptide järele.
Raamatus on põhjalik õpetus kuidas valmistada nisujuuretisest lehttaina croissant‘e, prantslaste pikka saia, pehmet Jaapani piimasaia shokupan ja bagel’eid. Kodus ja iseäranis juuretisetainast tehtuna maitsevad need ülimalt head. Kui klassikalise juuretisesaia valmistamist saab õppida raamatu esimese osa abiga, siis raamatu järjest saab õppida juuretisesaia tegemist tatraidude, rukkijahu või seesamiseemnetega.
Raamatus on hulk uusi ideid, kuidas kasutada juuretise ülejääki tuntud toitudes ja küpsetistes – näiteks vahvlid, klimbisupp, šokolaadikringel, viineripirukad, muretainas jpt. Nende kõrval on palju uusi ideid küpsetisteks, millest võivad saada teie uued lemmikud – näiteks Pasteis de Nata moodi kreemikoogikesed, Hong Kongis kuulsad brüleekreemi saiakesed, kohupiimastollen jpt.
Nisujuuretisega tehtud saiakesed, kringlid ja pirukad on rikkaliku maitsega ja kõhusõbralikud. Selle raamatu abil saadki selgeks, kuidas ilma pagaripärmita kohevad ja õhulised küpsetised valmis teha.
Lisaks leiab raamatust õpetuse kuidas kasvatada nullist nisujujuuretist ja seda edaspidi toita. Eva on koolituste ja lugejatelt tulnud küsimuste põhjal koostanud raamatusse “Korduma kippuvad küsimused”, millest leiab vastuseid nii juuretise kasvatamise kui juuretisetainast küpsetamise kohta. Eraldi artikkel on temperatuuri jälgimisest kergitamisprotsessil, mis on meie eestimaiselt vaheldusrikka ilma puhul ülioluline.
Vaata ka: “Nisujuuretis. Küpsetised”
Ilmumisaasta | 2024 |
Keel | eesti |
Formaat | kõvakaaneline |
Lehekülgi | 160 |
Mõõt | 177 x 245 mm |