Küpsetaja käsiraamat
Mahukas raamat, mis õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.
Raamatu uues (neljandas) trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. Raamatust saab detailsed õpetused kuidas kodus saiajuuretist kasvatada, kuidas klassikalist juuretisesaia küpsetada, kuidas juuretisetainast kaneelisaiasid teha jms.
Raamatu andis välja kirjastus Varrak.
Ilmumisaasta | 2021 |
Keel | eestikeelne |
Formaat | kõvakaaneline |
Lehekülgi | 248 lk |
Mõõt | 240 x 168 mm |