26,90 €
Põhjalik käsiraamat küpsetajale, mis õpetab valmistama pärmitaigent, juuretisetaigent, muretaigent, purutaigent, lehttaigent, biskviit- ja keedutaigent. Iga tainaliigi juures on samm-sammult õpetused ja retseptid. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi. Samuti on peatükid toorjuustukookidele ja beseeküpsetistele. Raamat keskendub magusatele küpsetistele, ent peaaegu iga tainaliigi kohta on toodud ka üks soolane küpsetis. “Soovin, et klassika tõuseks üha enam au sisse ja seetõttu sisaldabki see raamat paljusid klassikalisi retsepte,” räägib Eva, kelle õpetused, nipid ja nõuanded pärinevad tänu kümneaastasele kogemusele Perenaise Pagariäris.
Juuretisetaina peatükist saab detailsed õpetused kuidas kodus nisujuuretist kasvatada, kuidas klassikalist juuretisesaia küpsetada, kuidas juuretisetainast kaneelisaiasid teha jms.
Raamatu andis välja kirjastus Varrak.
Ilmumisaasta | 2024 |
Keel | eestikeelne |
Formaat | kõvakaaneline |
Lehekülgi | 248 lk |
Mõõt | 240 x 168 mm |
Laos