Tasuta saatmine alates 50 eurost

Eva Pärtel kokaraamatud

Nisujuuretise veebikoolitus

25,41 

Nisujuuretise koolitus, mille jooksul saad praktilised teadmised nisujuuretise olemusest ja selle käsitlemisest. Õpime tegema klassikalist ja lisanditega saia, lisaks õhulist magusat juuretisetaigent (kringlisai ja saiakesed).

Veebikoolitus on vaadatav Facebooki grupis “Nisujuuretise koolitus (tasuline)”  Arve tasumise järgselt tule küsi julgelt pääset gruppi.

Klassikaline juuretisesai, sh:

  • millal on juuretis valmis, et seda saiatainasse lisada
  • milliseid jahusid kasutada ja miks just neid
  • kuidas käib saiapätsi vormimine
  • kuidas teha pätsile sisselõiked
  • mida jälgida küpsetamisel: auru olulisus, temperatuur

Linaseemnetega juuretisesai, sh:

  • kuidas teha klassikalisest saiast lisanditega saia
  • miks on just linaseemnetega sai õppimiseks sobivaim

Õhuline magus juuretisetainas:

  • õhuline tainas nii kringliks, palmiksaiaks kui saiakesteks
  • kergitamisetemperatuuri tähtsus
  • kuidas teha rikkaliku matcha kringlisaia
  • kuidas teha saiakesi martsipani ja pohladega


UUS!
Brüleekreemiga saiakesed (live koolitus 23.11.2024)

Lisaks nipid ja nõuanded:

• Kuidas kasvatada kodus juuretist
• Milline jahu on saia küpsetamiseks parim. Test, mille igaüks saab kodus läbi teha
• Nisujuuretise toitmine ja aktiveerimine
• Mis on aktiivne juuretis ja mis on juuretise ülejääk
• Temperatuuri ja aja olulisus kergitamisprotsessis
• Küpsetamine suvel vs talvel

Koolituse kõik videod on järelvaadatavad.

NB! Ostukorvis vali tarnevalikuks “Tulen ise järele”

Ostukorv0
Ostukorvis ei ole tooteid
Jätka ostlemist
0